Warrington Crescent
London W9

Client : The London and Henley Trust
Project Manager : Touchstone Residential
Structural Engineer : JA Gorman Structural Engineers
Contractor : Westgreen Construction

Photography: Joseph Asghar

The property is six-storey town house located within the elegantly curving terrace of Warrington Crescent, Maida Vale. As part of an extensive portfolio overhaul, the client engaged Westgreen to design and construct the refurbishment of the apartments.

Westgreen Studio proposed a number of subtle internal alterations to improve apartment layouts and create grand open-plan living spaces. These were combined with a classic-contemporary style renovation that enhanced the building’s period features, creating stylish apartments through the use of modern materials and fittings.

Studio also dealt with Planning, Conservation and Building Control matters.

 



Comments are closed.